Ik kocht een scootmobiel voor mijn opa

Omdat mijn opa steeds eenzamer werd doordat die slecht te been is en het huis bijna niet meer uitkomt, ben ik opzoek gegaan naar een scootmobiel voor hem.  Door te zoeken op het internet naar scootmobiel, kwam ik al snel terecht op de website van Scootmobiel Vitaal. Hier zag ik mooie scooters staan voor mijn opa en voor een laag bedrag ook. Omdat jij een keus kan maken, op de website van dit bedrijf, naar een nieuwe of een tweedehandse, ging ik voor een mooie tweedehandse scooter voor mijn opa. Ik zag een mooie en besloot een afspraak te maken met deze onderneming om mijn opa een proefrit te laten maken. Deze proefrit gebeurde bij mijn opa thuis, dat is toch de plek waar die het meeste gebruik gaat maken van de scooter. 

Een mooie scooter

Op de dag van de afspraak, kwam er een medewerker van Scootmobiel Vitaal de scootmobiel voor mijn opa brengen. Mijn opa was blij verrast en ging vol goede moed een ritje maken op de scooter. Dit ging zo goed dat ik besloot om hem meteen te kopen voor mijn opa. Mijn opa was blij verrast en heel erg blij. Nu rijdt die overal naartoe met zijn scooter en heeft ook nu een soort overkapping besteld zodat die ook in de regen kan rijden zonder nat te worden. Ik zie mijn opa helemaal opleven door de scooter. Dat wil toch iedereen voor zijn opa of oma. Neem daarom een kijkje op de website van deze onderneming.