Een logistiek bedrijf Rotterdam gevonden

Omdat ik een een speciaal pakket moest gaan versturen voor een klant, ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die dit voor mij zou kunnen waarmaken. Daarom zocht ik op het internet naar logistiek bedrijf Rotterdam. Zo kwam ik al snel op de website van BAPIES Shipping & Air Cargo. Dit is een jong maar snel groeiende bedrijf die mij het beste leek om mijn pakket te verzenden. Daarom maakte ik een afspraak met deze onderneming en nam alles door met een medewerker van dit bedrijf. Ook werden de kosten besproken en deze viel mij erg mee en besloot daarom dan ook dat ik gebruik ging maken van hen diensten.

Goed bezorgt

Doordat mijn pakket verzonden is door een logistiek bedrijf te Rotterdam, kan ik niet anders zijn dan enthousiast. BAPIES Shipping & Air Cargo hield mij steeds op de hoogte waar het pakketje op het moment was. Ook kreeg ik een bericht dat het pakketje bij mijn klant was afgeleverd. Mijn klant is ook erg tevreden over dit bedrijf en kreeg het pakketje heel en goed verzorgt binnen. Voor mijn volgende pakket ga ik zeker weer gebruik maken van de diensten van deze onderneming. Voor de prijs hoef ik het niet te laten.