bedankjes

Iedereen zou vaker bedankjes moeten geven

Meer doenbedankjes

Tegenwoordig is het onder de jongere generatie helemaal niet meer vanzelfsprekend om bedankjes te geven. Zelf ben ik 25 en merk ik dat de mensen om mij heen het ook niet zomaar doen. Zelf vind ik het wel erg leuk om altijd te geven aan mensen die iets voor me betekent hebben. Zo heb ik voor mijn buurvrouw iets kleins besteld bij Memoriae, namelijk een kaart waarmee ze bloemetjes kan laten groeien. Ze vond het erg leuk en was er heel blij mee. Ik bedankte haar omdat ze mijn hele vakantie onwijs goed op mijn poes gepast heeft. Ook hoop ik stiekem dat ze het volgend jaar weer wil doen, want het bespaard me een hele hoop met geld.

Voor ieder wat wils

Of je nou je collega’s bedankjes wilt sturen of familie, voor iedereen is er wel iets te vinden. Het hoeft natuurlijk ook niet duur te zijn, het gaat om het gebaar wat je ermee maakt. Zelf ben ik enorme fan van groot inkopen, zodat je altijd iets in huis hebt. Dit doe ik dan ook altijd, vaak koop ik dan zaadjes zodat mensen er echt iets moois voor terugkrijgen uiteindelijk. Als je het in huis hebt, geef je het ook sneller, dus neem snel een kijkje!