jongkind-ict logo

Hier uw Netwerk beveiligen

Ik stond op uit me bed en ging, zoals gewoonlijk, en ging naar mijn werk. Niets bijzonders. Tot ik op het werk kwam. Het netwerk was niet meer goed beveiligd. Er heerste veel paniek op de werkvloer en er moest iemand komen om dit netwerk te repareren.

Zoeken

Mijn baas en ik zochten en vroegen rond wie het beste ons kan helpen. We willen namelijk ons Netwerk beveiligen. We keken een beetje rond en hoorden en zagen vaker Jongkind-ICT langskomen. Dit bedrijf maakte een enorme indruk bij ons, want we hoorden er veel positieve reacties over. We namen een kijkje op de website en namen vervolgens contact op met het bedrijf.

Contactinternet hacker

Ik nam contact op met het bedrijf, diezelfde ochtend. Dit deed ik, niet alleen omdat mijn baas dit wilde, maar ook omdat het bedrijf toch echt ons vertrouwen gaf en wist wat Netwerk beveiligen echt inhield. De medewerker nam netjes de telefoon op en kwam vriendelijk over. Overigens wist deze medewerker duidelijk waar hij over aan het praten was. Hij wist namelijk wel raad met ons probleem en bedacht al meteen een oplossing. De volgende dag kon al iemand komen en ons helpen met het probleem. De volgende week was alles alweer veilig. Super bedrijf, we kunnen niet zonder Jongkind-ICT!