hoveniersbedrijf eindhoven

Het beste hoveniersbedrijf in Eindhoven

Bijna klaar

Voor mijn nieuwe huis ging ik op zoek naar een hoveniersbedrijf Eindhoven. Het is nog niet helemaal van ons, het is namelijk nog niet af. Wij zijn vorige jaar begonnen met de bouw en als het goed is, is het over een maandje klaar. Dan is echter alleen nog maar het pand klaar, alles daarom heen zal eruit zien als een bouwval. Dit willen we zo snel mogelijk opknappen en daarom ging op zoek naar een onderneming die aan onze wensen kon voldoen. Die vond ik al snel!

hoveniersbedrijf eindhovenPrecies onze stijl

Het hoveniersbedrijf dat wij hebben gekozen komt uit Eindhoven. Wij komen zelf uit Tilburg, maar dit was voor hen geen probleem. Ik heb op hun site voorbeelden gekeken van andere tuinen die ze volledig hebben opgeknapt e dat sprak me meteen aan. Ik heb direct een aantal afbeeldingen opgeslagen om te laten zien. Mijn man laat het compleet aan mij over en daarom ben ik zelf op gesprek geweest. Hierna hebben ze een tekening gemaakt, die echt prachtig was. Binnenkort beginnen ze met de aanleg. Door het ontwerp heb ik er al het vertrouwen in en weet ik zeker dat het mooi wordt. Zeker een aanrader voor iedereen!