Gezellig stijldansen Amsterdam

Sinds ik ben verhuisd naar Amsterdam heb ik mij meteen opgegeven om te gaan stijldansen Amsterdam. Ik heb mij ingeschreven om wederom te gaan stijldansen bij dansschool Mittelmeijer. Vroeger heb ik meerdere cursussen gedaan om te leren stijldansen en dat is mij toen zo goed bevallen dat ik hiermee door wil gaan. Natuurlijk ben ik inmiddels wel wat jaren ouder, maar dat mag de pret niet drukken. Zo heeft dansschool Mittelmeijer voor elke leeftijd wel een aparte dansles, voor kinderen, tieners en zelfs voor volwassenen.   stijldansen Amsterdam

Lekker dansen en swingen

Samen met een goede vriend zijn wij naar de eerste dansles gegaan en hebben wij echt een super avond gehad. Natuurlijk leer je bij de eerste paar lessen niet meteen de moeilijkste dansen. Maar langzaamaan leer je de begin pasjes voor bijvoorbeeld de Jive, Samba, Quickstep en de Tango. Voor mij was het meer een opfriscursus omdat ik in het verleden al veel danslessen had gehad. Maar voor mijn vriend was het de allereerste kennismaking met het stijldansen.

Onze danslessen kwamen goed uit toen wij vorige week waren uitgenodigd op de bruiloft van onze collega. Wij hebben die avond heel wat verschillende dansjes kunnen showen die wij bij dansschool Mittelmeijer hadden geleerd.