Kan je mediteren leren?

Afgelopen weekend heb ik op het internet een spannende artikelen gelezen. Iemand wilde maar al te graag mediteren leren, echter wist ze niet hoe of waar ze dit het beste kon doen. Bij het lezen van de reacties viel het mij op dat er genoeg mensen zijn die graag willen mediteren. Ook ik was hier aardig geïnteresseerd in geworden waardoor ik heb besloten om een instituut te vinden waar ik kan mediteren. Dit leidde mij naar de website van Transcendente Meditatie. Bij hun is het dan ook mogelijk om te leren mediteren, tevens ook een stuk goedkoper als wat ik elders heb gezien.

slide16

Mijn keuze was dan ook snel gemaakt om me hier in te gaan schrijven. Ook in de reactie erbij gezet dat je bij Transcendente Meditatie het kan leren. Dit resulteerde in het feit dat er genoeg mensen zijn geweest die zich hier ook hebben ingeschreven. Vanavond hebben we onze eerste cursus les waar ik eerlijk gezegd best nieuwsgierig naar ben. Ik weet in ieder geval zeker dat ik hierna een hoop meer rust zal krijgen. Wel leuk dat je het via internet vinden kan!