burobas

Geweldige interieurarchitect Eindhoven gevonden

Pas geleden zijn wij verhuist naar het nieuwe kantoorpand iets verderop. Het kantoor waar wij eerst in zaten was heel erg verouderd en te klein. Onze nieuwe locatie is een stuk groter en het ziet er echt geweldig uit. De eigenaar van het bedrijf heeft mij gevraagd om te helpen bij het uitzoeken van een goede interieurarchitect Eindhoven, omdat hij wist dat ik daar verstand van had.

Mooi design

Op mijn oude werk heb ik ook een interieurarchitect Eindhoven in moeten schakelen en daarom wist ik precies waar ik moest zijn. Burobas was het bedrijf waar ik al eens eerder mee had samengewerkt en ik kon mij goed herinneren dat zij heel goed werk hadden afgeleverd.

Samen met de interieurarchitect en de eigenaar van het bedrijf waar ik werk hebben wij naar het nieuwe gebouw gekeken. Er is uitgelegd wat er verwacht werd en aan de hand daarvan is er een heel mooi design gemaakt.

interieurMijn werkgever was ontzettend onder de indruk van de tekeningen en daarom heeft hij ervoor gekozen om de opdracht door Burobas te laten doen.

Het nieuwe kantoor ziet er geweldig uit en het is ook een hele fijne werkomgeving.