tamigo logo

Eenvoudig een rooster maken

De laatste tijd ontstond er veel onduidelijkheid over het rooster. Soms kwamen mensen helemaal niet opdagen en op sommige moment kwam er personeel dat helemaal niet hoefde te werken. Om dit te voorkomen ben ik op zoek gegaan naar een goede oplossing.

Het roostertelefoon rooster

De grootste misverstanden ontstonden door dingen die niet goed door waren gegeven of mensen die niet goed hadden gekeken en het verkeerd hadden onthouden. Zelf was ik ook steeds druk met het rooster, omdat iedereen onderling wisselde.

Een bekende van mij gaf de tip om te kijken naar Tamigo. Het progamma Tamigo helpt bij het rooster maken. De roosters konden ook worden ingezien door het personeel via de telefoon. Als er een verandering plaats zou moeten vinden dan kon dat door worden gegeven via het progamma zelf en dan kon het goedgekeurd of afgekeurd worden.

Het leek mij wel wat en daarom heb ik besloten om het progamma te gaan gebruiken. Een rooster maken gaat nu een stuk eenvoudiger. Wat het personeel fijn vind is dat zij real-time kunnen zien of het rooster is veranderd.

Voor mij en mijn personeel was dit echt de ideale oplossing. Nu kan er ook niet worden gezegd dat het niet goed is doorgegeven!