myprivatehotspot logo

Erg te spreken over draadloos internet in het buitenland

Een tijd geleden ben ik drie weken op vakantie geweest met het gezin. Dit was een erg leuke vakantie alleen de kinderen waren af en toe een beetje boos, aangezien ze geen draadloos internet in het buitenland hadden. Ik koos ervoor om een bundel te kopen voor de kinderen waarmee ze draadloos internet in het buitenland hebben en dus de gehele vakantie goed bereikbaar waren voor hun vrienden en vriendinnen.

myprivatehotspot logo

Goede verbinding

Ik ben erg te spreken over de goede verbinding. Ik had eerst een beetje mijn twijfels over of het wel zou gaan werken. Ik vond het maar apart dat het kon, en koos er dan ook voor om er eerst 1 te kopen, en als deze goed werkte er een bij te kopen. Het internet werkte super goed en mijn man en ik waren dan ook erg blij. We hebben dit ook voor onze ochtend gehaald zodat zijn contact met hun vrienden konden houden en lekker konden FaceTimen met vriendinnen. Ik vond het erg handig, ik kon mijn mail zo gewoon in het buitenland ook even checken. Heel erg handig, en zeker voor herhaling vatbaar. Ik raad het ten zeerste aan!