zetwerk

Zetwerk metaal optijd kunnen regelen

zetwerk

Alles optijd

Ons bedrijf had niet lang geleden een heropening. Voordat dat ging beginnen hadden wij natuurlijk een heel plan van aanpak gemaakt met een planning, wat er wanneer moest gebeuren voor het zover was. Na en tijdje kwamen wij erachter dat wij de tijd slecht hadden ingeschat en zo in tijdsnood kwamen. Op het laatste moment bleek dat wij nog zetwerk metaal nodig hadden. Ik wist niet waar ik zetwerk metaal kon krijgen, dus ben ik online gaan zoeken. Al snel kwam ik bij Bumet uit die ontzettend veel zetwerk metaal hebben. Ook kunnen zij dat metaal perfect bewerken, dus dat is een goede partner om in gedachte te houden voor samenwerkingen.

Hoe dan ook. Dankzij Bumet hadden wij ons zetwerk metaal optijd binnen waardoor wij alle deadlines toch gehaald hadden. Zo kon onze heropening afgetrapt worden wanneer ik dat gepland had en konden wij ook onze bezoekers een mooi presentje meegeven.

Wij hebben een erg leuke dag gehad, tijdens onze heropening. Ook vermoed ik dat wij er wel een aantal nieuwe klanten bij zullen krijgen. Iedereen was erg positief en ik krijg nog vaak complimenten over deze feestelijke dag!