Zeer mooie Leguano schoenen

Zelf had ik er nog nooit van gehoord, Leguano schoenen. Tot een collega op een dag met die schoenen aan kwam lopen. Op zich een zeer leuk model, maar toen ik ze wat beter ging bekijken was ik zeker zeer geïnteresseerd in deze schoenen. Ze zien eruit als schoenen, maar volgens mijn collega   voelt het alsof je op blote voeten loopt. De schoen bestaat uit een elastische pasvorm, en voelt echt aan alsof je geen schoenen aan hebt. Lijkt me een geweldige oplossing, vooral omdat ik zelf vaak last heb van pijnlijke voeten, ik ben dan ook altijd heel erg blij als ik ’s avonds thuis mijn schoenen uit kan doen. Omdat mijn collega zo te spreken was over zijn Leguano schoenen heb ik voor mezelf ook een paar besteld, zal fijn zijn als ik geen pijn in mijn voeten meer heb als ik ’s avonds thuis kom. Op de site zag ik verschillende schoenen staan, ook in veel verschillende kleuren. Binnen een paar dagen had ik de schoenen al in huis, meteen binnen uitgeprobeerd, en inderdaad, ik voelde al meteen een heel verschil aan mijn voeten. Geen pijn meer van schoenen die strak zitten, dit is echt een hele opluchting.  relax-zwart-300x300