terras winschermen logo

Windscherm terras goed idee voor horeca

Windscherm terras is handig voor horeca gelegenheden. Deze plekken hebben veel te maken met zon en andere weersomstandigheden. Een windscherm terras is dan super handig.

terras windschermen 2

Handig voor de horeca

De horeca is een sector die mensen trekt met bijzonderheden, feestdagen, feesten, en lekker weer. In de zomer zitten de terrassen vaak bommetje vol. Het is natuurlijk heel vervelend voor de klanten van deze gelegenheden als de zon naar op hun hoofd schijnt, of de wind hun broodjes vol blaast met zand. Hier zit niemand op te wachten, en hier is dan ook een oplossing voor. Terras windschermen. Deze schermen zijn speciaal gemaakt voor horeca gelegenheden, zodat bijvoorbeeld de wind geen zand over broodjes heen waait. Ook zijn de schermen handig voor de medewerkers van het café of restaurant. Ze zijn zo handig, omdat ze een duidelijke scheidingslijn creëren. Zo is het voor de medewerkers duidelijk waar ze wel en niet heen hoeven te lopen. Ook geven de terras windschermen een beetje extra privacy. Op een terras zit je vaak al in het zicht, en de schermen dekken dit een beetje af.

terras windschermen 3

Alle soorten en maten

De schermen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Dit houdt in dat de terrasschermen op maat gemaakt kunnen worden. Ook kunnen de schermen wanneer er behoefte aan is, in een bepaalde kleur geproduceerd worden. Zo past jouw terras helemaal bij jou café of restaurant. Mocht je zelf ideeën hebben die je graag deelt, laat het dan vooral weten. Wie weet kunnen ze aan de slag met jouw idee en heb jij straks een uniek terras!