speeltoestel buiten

Wij kochten een speeltoestel voor buiten

Onze wijk heeft nooit een speeltoestel buiten gehad voor kinderen om lekker te spelen. De gemeente wil dit niet financieren dus toen hebben wij het heft in eigen hand genomen. Ik vind het erg belangrijk dat buitenspelen aantrekkelijk is. Dit is een stuk beter, bovendien ontwikkelingen ze hiermee hun motoriek en sociale vaardigheden.

Met z’n allen

Na een enquête in de wijk kwam eruit dat het overgrote deel wel wilde meebetalen aan een speeltoestel zodat alle kinderen lekker buiten kunnen spelen. We zijn met een groepje ouders samen gaan zitten om op zoek te gaan naar iets wat hier zou passen. We wonen in een groene wijk dus we wilden ook iets wat natuurlijk zou ogen.

Gevonden!speeltoestel buiten

Dat hebben we gelukkig gevonden. Helemaal gemaakt van natuurlijke materialen, voornamelijk van hout. Hij is afgelopen week geplaatst en we zijn er onwijs blij mee. Helaas zit het weer een beetje tegen maar er is alsnog nu al veel gebruik van gemaakt. We zijn heel erg tevreden over de service. Het plaatsen ging erg snel en dat was fijn. Echt een aanrader voor iedereen die ook graag iets in de wijk willen zoals een houten speeltoestel. Maar ook leuk voor een camping of ergens anders.