Waar was de speelgoedkist hout?

We hebben een nieuwe kist en mijn kindje noemt het speelgoedkist hout. Omdat ‘ie dus van hout is, dat snap je wel. Het is zo schattig. We waren laatst de woonkamer aan het verbouwen en ik wilde de vloer eens in z’n totaal goed schoonmaken. Ik had dus alle spullen even in de schuur gezet, die grenst aan onze woonkamer. Toen mijn kind beneden kwam waren zijn ogen groot en zijn mond open. Hij zei alleen maar: waar is speelgoedkist hout? Hij vond het verder niet raar dat de hele kamer leeg was, maar was alleen maar bezorgd of de kist wel goed terecht was gekomen. Ik moest lachen. Ik liet hem toen de garage zien en hij rende meteen naar zijn kist toe. Ik ben toen de vloer eens goed gaan boenen en het laatste stukje heeft hij meegeholpen. Hij houdt erg van opruimen en dat is leuk om te merken. Sowieso is het leuk om te zien hoe kinderen op jonge leeftijd al van die lieve karaktertrekjes hebben. Zo schattig, het zijn echt al kleine mensjes. Hij vind het ook altijd leuk om mee te helpen, het is werkelijk een schat, zo goedaardig.

logo