Van Lier boot, klasse voor mijn man

Mijn man heeft sinds kort een andere hoge functie welke hij met veel plezier uitvoert. Dit is iets wat hij dan ook graag doet en dit ook wilt blijven doen. Ikzelf werk vanuit huis waardoor ik voor zowel de kinderen als het huishouden zorg. Nu dat mijn man mij gevraagd heeft of dat ik voor hem wilde zoeken naar nette schoenen zodat hij op klanten bezoek kan gaan ben ik gaan zoeken. Wat dat betreft hou ik van het online shoppen waardoor ik ook deze keer op het internet ben gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht heb ik genoeg bedrijven gezien, echter bij Van Bommel schoenmode blijven hangen. Hier hadden ze de van Lier boot welke ik erg leuk vind. Natuurlijk moet mijn man zelf met deze schoenen lopen waardoor ik hem een bericht heb gestuurd met een foto. Zo kon hij zelf zien of dat hij deze schoenen goed vond zodat ik kon bestellen. Achteraf gezien was hij net zo enthousiast als dat ik was waardoor ik gelijk heb besteld. Mijn man blij en ik natuurlijk ook dat ik dit voor hem heb mogen zoeken! 

logo-nl