le-steak-logo

Uit eten in Nijmegen doe je bij le Steak.

Altijd als er aan mij gevraagd wordt wat me hobby’s zijn reageer ik enthousiast “uit eten gaan” want dit beschouw ik echt als een hobby. Omdat ik hierdoor veel restaurants heb bezocht weet ik wel hoe iets hoort te zijn en hoe het hoort te smaken en daarom kan ik nogal kritisch zijn.  Als ik dan een restaurant vind waar ik echt geniet dan kom ik daar zeker vaker terug!

Gewoon in Nijmegen!

Ik kom nogal vaak in Nijmegen want ik vind dit een super leuke stad. Er stond weer een bezoek naar Nijmegen gepland en daar had ik het met wat vrienden over en ik wilde weten of iemand een goede suggestie had voor een restaurant. Een van mijn vrienden zei toen “Uit eten in Nijmegen doe je bij le Steak!”.

Met mijn vriendin heb ik dit restaurant bezocht en wat heb ik genoten! Ik vind het altijd belangrijk dat het er netjes uitziet en dat het personeel vriendelijk en behulpzaam is. Bij le Steak werd ik bij binnenkomst al netjes en vriendelijk geholpen.

Biefstuk

Toen we de kaart voor kregen, viel mijn oog op het biefstuk met pepersaus. Dit is een van mijn favoriete gerechten dus dit was het perfecte moment om le Steak te testen.

Laat ik niet teveel in detail treden omdat je dit zelf moet ervaren maar ik ben ook van mening  dat goed Uit eten in Nijmegen doe je bij le Steak!