Tijdloos stijlvol en fuctioneel

Al duizenden jaren zijn ze het visitekaartje van het type mannen dat ze droeg. Kun je je een cowboy voorstellen zonder zijn hoed? Hoe zit het met een marinier zonder zijn vissershoed? Een Griekse visser zonder zijn wollen muts? Een Rus zonder zijn Oesjanka? De mannen hoed is een klassiek herenkledingstuk dat de afgelopen 50 jaar uit de mode is geraakt,maar stilaan zijn comeback maakt . Een mannen hoed is functioneel en beschermt je tegen kou of regen. Het helpt je om je beter te voelen en er beter uit te zien!

Een chapeau met zoveel keuzes: ons assortiment hoofddeksels voor mannen

Met een mannen hoed haalt je merkkwaliteit in huis van bekende en wereldberoemde fabrikanten. Ook jij kunt een trendsetter in de mode worden en vertrouwen op moderne modellen zoals

  • De Fedora
  • De Pananma
  • De Trilby
  • De flaphoed
  • De bolhoed
  • De gleufhoed

In onze online shop vind je een enorm aanbod aan hoeden, petten en petten, want we bieden je stijlvolle hoofddeksels in verschillende modellen, maten en kleuren. Bij het zoeken naar je nieuwe hoofdbedekking kun je ook filteren op seizoen of speciale kenmerken zoals UV-bescherming of veganistische materialen.

 Een hoed op de juiste manier dragen

Vroeger was een mannen hoed een statussymbool. Je had Jan met de pet, maar zeker ook hoogeplaatsen met een buishoed. Of het kledingaccessoire was dan weer typsich passend bij je beroep zoals de gevlochten Panama hoed bij boeren in het zuiden, de typische vouwhoedjes van mijnwerkers, de baseballpet voor sportlui.

Om een hoed op een correcte manier te dragen, dient een mannehoed overeen te komen met de stijl en de kleuren van je outfit en die geschikt is voor de gelegenheid.