Startersfunctie

Ben jij op zoek naar een passende startersfunctie? Ben je net afgestudeerd maar kom je maar niet aan een geschikte baan? Balen natuurlijk aangezien je maar al te graag aan de slag wilt toch?

Wat dat betreft kan je via het internet een tal van vacatures vinden maar helaas heb je in de meeste gevallen te weinig ervaring waardoor je alsnog wordt afgewezen. Bij Stagemax ben je in ieder geval van harte welkom wanneer je op zoek bent naar een stage of vacatures! Hier kan je gratis zoeken naar een passende baan, met de garantie dat er geheid een bedrijf te vinden is voor je!

logo3

Ik was namelijk ook op zoek naar een functie nadat ik ben afgestudeerd. Echter hoe dat ik ook zocht op het internet, geschikte baan zat er voor mij niet in. Tot ik bij hun op de website terecht kwam, hier kon ik namelijk mezelf koppelen aan een bedrijf die zich daar heeft ingeschreven. Dit gaf mij een goed gevoel waardoor ik me direct heb ingeschreven! Nog geen week later werd ik al uitgenodigd om langs te komen op gesprek, sindsdien ben ik de trotse eigenaar van een baan!