sport fysiotherapie in Utrecht

Voor mij is sport fysiotherapie in Utrecht echt een uitkomst

Jullie hebben vast al eens gehoord van sport fysiotherapie in Utrecht. Voor mij als intensieve sporter is dit onmisbaar. Ik hoop dat jullie begrijpen dat het verzorgen van je spieren en gewrichten erg belangrijk is. Tegenwoordig gaan veel mensen in de weer met gewichten. Het moet allemaal harder en zwaarder. Dat is natuurlijk goed en effectief voor progressie. Echter zonder voldoende herstel, werkt het op de lange termijn tegen je. Om blessures te voorkomen kun je twee dingen doen: of je traint minder / neemt meer rust voor herstel, of je plant preventief een bezoek aan de fysiotherapeut. Dat is wat ik graag doe!

sport fysiotherapie in Utrecht

Ik wil niet meer zonder sport fysiotherapie in Utrecht

Door vijf keer in de week te gaan sporten, voelt mijn lichaam soms zwaar en vermoeid. Ik zit niet te wachten op blessures en ben daarom in gesprek gegaan met een fysiotherapeut. Daar heb ik nu maandelijks 1 of 2 afspraken gepland staan. Zij helpt mij met de juiste houdingen, masseert spieren los en houdt in de gaten of er probleemzones zijn. Ik wil echt niet meer zonder sport fysiotherapie in Utrecht! Dit zorgt voor verbeterde prestaties en ik voel mij zeker over de gezondheid van mijn spieren. Dit is zeker een aanrader. Vooral voor de sporters onder ons!