Hypnotherapie Rosmalen

Soorten therapieën in Rosmalen 

Rosmalen is een plaats in Noord-Brabant die sinds 1996 deel uitmaakt van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Rosmalen heeft 37.105 inwoners. Er zijn meerdere therapeuten in Rosmalen. Therapeuten zijn mensen die voor hun beroep lichamelijke of psychische aandoeningen behandelt volgens een bepaalde behandelmethode met bijvoorbeeld oefeningen. Het kan ook prettig zijn om gebruik te maken van hypnotherapie Rosmalen.

Hypnotherapie in Rosmalen

Hypnose is een kunstmatig opgewekte trance. Hypnose wordt uitgevoerd door opgeleide hypnotiseurs. Zij volgen een speciale procedure om de onbewustzijn van de behandelde persoon in een trance-achtige toestand te brengen. 

Hypnotherapie Rosmalen kan bepaalde blokkades of patronen doorbreken door in contact te komen met je onderbewustzijn. Door hypnose wordt je teruggebracht naar het moment waar het probleem begon. Hierdoor kun je het probleem in de trance veranderen. Elke therapie is verschillend en elke therapeut heeft een eigen methode. 

Traumatherapie in Rosmalen

Bij traumatherapie kan het zijn dat je snel boos bent of dat je je moeilijk kunt concentreren. Een nare ervaring die is gebeurd, is een trauma. Met therapie kun je deze trauma verwerken en ervoor zorgen dat je er minder of geen last meer van hebt. Er zijn verschillende methoden die je kunnen helpen om je trauma te verwerken. Caroline van Egmond is een traumatherapeut werkzaam in Rosmalen. Zij houdt van persoonlijk contact, maar ze vindt online contact erg effectief, omdat je elkaar tussentijds vaker kunt zien. Humor is erg belangrijk voor haar omdat ze daarmee de situatie vaak wat lichter maakt als het donker is.