beste koptelefoon

Sennheiser oordopjes of toch een koptelefoon?

beste koptelefoon

Keuzes maken

Een tijdje geleden kreeg ik een opnamerecorder cadeau van mijn ouders. Zij weten dat ik erg hou van speciale gadgets, en een opnamerecorder had ik nog niet! Omdat ik nu niet iedereen wil lastigvallen met het terug luisteren van de opnames, wil ik Sennheiser oordopjes of een Sennheiser koptelefoon kopen. Dan kan ik met goed geluid precies horen wat ik heb opgenomen, en er zo dus nog meer gebruik van maken! Alleen vind ik de keuze tussen Sennheiser oordopjes of een koptelefoon erg lastig. Ik denk dat een koptelefoon het makkelijker maakt extern geluid buiten te houden, en dus alleen de opnames te horen. Aan de andere kant zijn oordopjes een stuk makkelijker om mee te nemen. Ook vind ik oordopjes mooie staan, dan zo’n groot ding op je hoofd!

Mooi cadeau

Hoe dan ook, ik ben erg blij met het cadeau van mijn ouders. Zij weten altijd precies wat ik leuk vind om te krijgen. Een tijd lang vroeg ik alleen maar geld of cadeau bonnen voor mijn verjaardag, dan kon ik zelf keuzes maken. Maar mijn ouders geven mij altijd een cadeau, omdat zij daar altijd in slagen! Als je iemand goed kent kun je vaak de mooiste cadeaus geven.