sauna met overnachting bij de Thermen

Afgelopen week ben ik bij de Thermen in Nijmegen heerlijk tot rust gekomen. Ik kwam het bedrijf tegen op internet toen ik onder ” sauna met overnachting ” zocht. Het bedrijf heeft een breed aanbod in diverser soorten massages en sauna’s. Zo hebben ze meer dan 5 sauna’s, en kan je kiezen uit een hammam massage, Rhassoul massage, kruidenstempel en nog veel meer. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. 

Bij binnenkomst was alles heel netjes en verzorgd. In het begin leek het erg klein te zijn, maar naar mate de dag kwam je er toch achter dat het ontzettend groot is. De massage was heerlijk. Echt een aanrader om er een massage bij te nemen. Wat betreft de kosten erg voordelig en als je ziet wat je krijgt, echt fantastisch.

Overnachting

Het bedrijf heeft speciale arrangement. Ook daar heb je ontzettend veel keus in. Omdat ik uit een andere regio kom koos ik ervoor om een sauna met overnachting arrangement te nemen. Op deze manier heb je ook een overnachting erbij. Ook dat was perfect geregeld. Als je lekker wilt ontspannen wil ik je echt adviseren om contact op te nemen met dit bedrijf.