Red rag sneaker

In dit artikel wil ik jullie wat vertellen over mijn ervaring met de red rag sneaker.


In de mode
Sneakers zijn al geruime tijd erg populair. Maar de laatste tijd zie je ze steeds meer. Het is helemaal in de mode om een 7/8 broek aan te doen met daaronder een paar hippe sneakers. Ik wilde dat natuurlijk ook. Ik ben in diverse winkels geweest, maar kon geen goede sneakers vinden. Ze waren te stug, te breed of het voetbed was hard. Er was altijd wel iets. Ik had het eigenlijk al op gegeven om een mooie, fijne sneaker te vinden. Toen kwam ik op internet de Red rag sneakers tegen. Deze vond ik gelijk mooi. Mijn voorkeur ging uit naar de sneaker met slangenprint, dit was wat anders als wat ik in de traditionele winkels had gezien. Er stond bij dat ze een uitneembaar voetbed hadden, dat vond ik wel handig. Ik heb ze besteld en had ze al snel in huis. Toen ik ze paste, voelde het gelijk goed. Wat zitten deze sneakers fijn zeg!! Echt een genot om te dragen. De prijzen variëren tussen de circa 75 en 125 euro (met nog enkele uitschieters), dus er is altijd wel een sneaker van Red rag te vinden die ook bij jouw budget past! Veel plezier!