Plezier met windschermen

Voor enkele weken terug ben ik met mijn man wezen eten op het terras. Na een gezellige avond te hebben gehad en heerlijk met elkaar gekletst hebben we nog een afzakkertje genomen om daarna naar huis te gaan. Onder het genot van een heerlijke glas chardonnay hebben we onze omgeving bekeken en mij viel direct op dat ze hier windschermen hebben. Het gebruik van een windscherm is ideaal! Je kan er namelijk goed voor zorgen dat de gasten zorgeloos kunnen genieten op het terras en zullen hier dan ook langer blijven zitten. Althans dat merkte ik in ieder geval wel omdat we steeds weer een afzakkertje namen. Uiteindelijk zijn we huiswaarts gegaan, alleen kon ik de schermen niet uit mijn gedachten halen. Misschien kan ik ze wel voor thuis gebruiken zodat ik zorgeloos in de tuin een krant kan lezen. Uiteindelijk ben ik online gaan neuzen in de hoop een soortgelijke te vinden. Dit leidde mij naar de website van Xterior waar je genoeg schermen kan krijgen. Het enige wat je bij hun moet doen is het doorgeven van de juiste maten! Hun regelen de rest voor je. 

logo