Dartshirts

Opzoek naar dartshirts

Mijn favoriete sport is darten, ik probeer dan ook echt alle keren het te volgen op televisie. Nu dat ikzelf van de week had gezien dat er ook dartshirts te koop zijn ben ik gaan zoeken. Met name was ik opzoek naar een shirt waar Van Gerwen ook in speelt.

Dartshirts

Doordat ik online ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van dedartshop.nl. Hier is het mogelijk om van alles te bestellen wat te maken heeft met darten. Ook een shirt is hier te bestellen, tevens ook een stuk voordeliger als wat ik elders heb gezien.

Genoeg te vinden op het internet

Zelfs dartpijlen zijn hier te bestellen welke onze bekende darters ook gebruiken. Hier liggen de kosten aanzienlijk goedkoper vergeleken met wat ik elders heb gezien! Voor mij was de keuze dan ook snel gemaakt om hier shirts te bestellen. Heb er overigens wel voor gekozen om twee shirts te bestellen. Één shirt bestellen zat ik niet op te wachten aangezien ik zowel de zaterdag als zondag ga darten en dan graag een schone shirt draag. Nu hopen dat ze snel binnen komen!