schilderworkshop Tilburg

Neem deel aan de schilderworkshop Tilburg

Een geweldig leuk idee om deel te gaan nemen aan de schilderworkshop Tilburg. De FEELGOOD workshop vrolijke dames schilderen, is een zeer leuke bezigheid. Helemaal wanneer jij met een paar vriendinnen of een ander gezelschap helemaal weg bent van schilderen. De dikke dames is onderhand een zeer bekende vorm van schilderen. Hier staan vaak zeer kleurrijke vrouwen op een schilderij, allemaal aan de mollige kant. Erg leuk om hier zelf een schilderij van te maken en helemaal leuk om hier een workshop van bij te wonen.

Schrijf je in voor de schilderworkshop Tilburg

Doe een keertje gek en ga je inschrijven voor de geweldige workshop die je via Feel Good kan meemaken. Afhankelijk met hoeveel personen jij aan deze cursus gaat deelnemen, betaal je een bedrag. Dit is inclusief het schildersdoek, uitleg, verf, een hapje en een drankje en een presentje als je naar huis gaat. Natuurlijk ook met het zelfgemaakt stukje FEELGOOD.

Bekijk de mogelijkheden op deze website en plan een datum. Je kan ook eerst een offerte aanvragen om te zien wat het gaat kosten en of de datum naar wens wel beschikbaar is. Wij hebben genoten tijdens deze workshop en ons kunstwerk is daar het resultaat van.