uniek-naambord-1-8-13-met-slogan

Naambordjes maken en bestellen!

Sinds ik met mijn gezin ben verhuist naar ons nieuwe huis wil ik naambordjes maken voor bij de ingang. Naambordjes vind ik namelijk heel erg leuk voor bij de deur, omdat iedereen zo kan zien wie er woont. Zo’n naambordje geeft ook een heel huiselijk gevoel bij binnenkomst en dat vind ik het leukst.

Online bestellen

rvs_blind_200x100-300x156Mijn eerste idee was om naambordjes maken helemaal zelf te doen, maar toen ik eenmaal inspiratie aan het op doen was kwam ik er achter dat ik dit veel beter kon bestellen. Via het internet ben ik op zoek gegaan naar de naambordjes en daardoor ben ik terecht gekomen op de website van UniekNaambord. Het bedrijf UniekNaambord is gespecialiseerd in unieke naambordjes.

Al deze naamborden waren op de website helemaal zelf samen te stellen. Mijn oog viel op een zilveren metalen bord waar moderne zwarte letters op stonden. De prijs van dit naambord was ontzettend voordelig en daarom heb ik hier mijn bestelling geplaatst.

Het naambord dat ik zelf had samengesteld kwam een aantal dagen later binnen. Toen ik het pakketje opende was ik verbaasd over de hoge kwaliteit van het naambord. Omdat ik zo enthousiast was heb ik gelijk de boormachine gepakt en heb ik het naambordje bevestigd!