Multivitamine Plantina

Multivitamine Plantina is niet alleen gevuld met een hoge dosering van de populaire vitamines, maar bevat ook de belangrijke mineralen. Ik maak gebruik van dit product vanwege de zorgvuldig gekozen grondstoffen. De multivitamine bevat het gehele B-complex en antioxidanten. Het product onderscheidt zich van andere multivitamines door enkel goed opneembare magnesium te gebruiken. Daarnaast zijn er geen overbodige stoffen toegevoegd aan het supplement. De kwaliteit van de multivitamine blijft hierdoor behouden.

Geschikt voor vegetariërsshop3773100.logo.0.logo_cv

Ik vind het een groot voordeel dat de multivitamine ook geschikt is voor vegetariërs. Daarnaast vind ik dit supplement een ideaal product voor mensen die last hebben van bepaalde allergieën. Multivitamine Plantina bevat namelijk geen glutenbevattende granen, zuivel, schaalvruchten, ei, vis, aardnoten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide, sulfiet, lupine of schaal- en weekdieren.

Gebruik

Voor een volwassen persoon is 1 tablet per dag voldoende. Het tablet neem ik het liefste in tijdens een maaltijd, bij voorkeur het ontbijt. Het doorslikken van het tablet kan soms lastig zijn met alleen water, daarom neem ik het tablet altijd in samen met yoghurt.