zwarte leren jas

Mijn stoere zwarte leren jas!

Voorheen droeg ik altijd al leren kleding. Ook mijn zwarte leren jas mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Al moet ik zeggen dat dit nu toch wel aan vervanging toe is. Momenteel heb ik mijn jack alweer een jaar of vijf, hoog tijd voor een nieuwe! Hierdoor ben ik gaan zoeken op het internet of dat ik er wellicht een kan vinden die bij mij past. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van leren-jassen-dames.nl. Dit bedrijf maakt het mogelijk om leuke jassen te bestellen voor een aantrekkelijke prijs. Natuurlijk weet ik al wel dat een leren jas een lange levensduur heeft. Hierdoor zijn de kosten nóg lager als dat je verwacht.

zwarte leren jas

Direct besteld

Aangezien dit bedrijf diverse kleuren leren jassen in het assortiment heeft ben ik gaan shoppen. Zo heb ik voor de kleur zwart én rood gekozen deze keer. De rode kan ik tijdens een feest aantrekken en de zwarte gebruik ik voor op het werk of iets dergelijks. Mijn bestelling werd erg netjes ingepakt en vrij snel bezorgd. Zo ben ik in de tussentijd voor mijn man ook aan het zoeken naar een nieuwe jas.