Mijn favoriete bakker Tetteroo

banner_6Al jaren kom ik bij bakker Tetteroo, en ik vind het een heel erg fijne bakker. Ze hebben een heel ruim assortiment: niet alleen wat betreft het brood maar ook heerlijke gebakjes, muffins, taarten, etc. Ik vind het vaak maar moeilijk om niet wat lekkers mee naar huis te nemen als ik alleen voor het brood kom! Wat ik echt heerlijk vind is dat ze ’s ochtends al heel vroeg open zijn. Als ik vrij ben kom ik graag voor het ontbijt vers gebakken brood halen.

Professioneel personeel in de winkel
Het winkelpersoneel is altijd ontzettend professioneel en behulpzaam. Als ik vragen heb over ingrediënten weten ze dit vaak uit hun hoofd, en anders zijn ze altijd ontzettend bereid om toch nog even iets voor me uit te zoeken. Een heel erg goede service als je zoals ik te maken hebt met een allergie, of bijvoorbeeld glutenintolerantie. Je merkt echt dat bakker Tetteroo een familiebedrijf is, en niet zo’n grote, onpersoonlijke keten. Ze hebben nog echt aandacht voor de klant en doen graag hun best om je zo goed mogelijk te helpen. Af en toe zijn er ook workshops te volgen, of doen ze met feestdagen iets speciaals. Dat maakt het allemaal ook leuker om hier te komen!