Loodgieter spoed Wassenaar

Loodgieter met spoed gezocht nabij Wassenaar

Toen ik ontdekte dat er een lek in de kelder zat, zocht ik op het internet naar ”loodgieter spoed Wassenaar”. Het lek had ik ontdekt toen ik rustig in de keuken zat te ontbijten. Ik hoorde een raar druppend geluid uit de kelder komen en daarom besloot ik om even te kijken. Daar zag ik dat een leiding gesprongen was en het water er redelijk snel uit gutste. Snel zocht ik het telefoonnummer van Duurzaam Onderhoud Nederland op. Aan een medewerker vertelde ik wat de situatie was en zij zei dat er direct iemand aan kwam. Om schade te beperken, haalde ik zoveel mogelijk spullen die in de kelder stonden naar boven.

Loodgieter spoed Wassenaar

De loodgieter komt met spoed

Al heel erg snel stond er een loodgieter met spoed voor de deur die vanuit Wassenaar was gekomen. Hij ging direct aan de slag terwijl ik de laatste paar spullen uit de kelder naar boven droeg. De medewerker had al snel de hoofdkraan gevonden, dus het water spoot niet meer alle kanten op. Een paar uur later kwam de loodgieter naar boven lopen. Hij vertelde dat hij de hele leiding had vervangen. Het is fijn dat hij zo snel bij mij langs kon komen.