vakantiepark De Leistert tijdens Krokusvakantie

Kun je naar vakantiepark De Leistert tijdens Krokusvakantie?

Veel mensen denken dat vakantieparken tijden de Krokusvakantie gesloten zijn. Dit is erg zonde, want dit is niet het geval. Tijdens de Krokusvakantie is het namelijk gewoon mogelijk om naar vakantiepark de Leister te gaan. Hiermee is de vraag ‘Kun je naar vakantiepark De Leistert tijdens Krokusvakantie?’ direct beantwoord. Verder lees je in dit artikel een aantal belangrijke punten die je moet weten voordat je een vakantie boekt.

Wat te doen op het vakantiepark?

Allereerst is het handig om te weten wat je allemaal kunt doen op vakantiepark De Leistert. Je kunt er namelijk een hoop doen. Allereerst is er een groot animatieteam die leuke activiteiten voor kinderen organiseren. Daarnaast kan je op het park zwemmen in het binnen en buitenzwembad.. Verder is er op het park een indoor speeljungle aanwezig voor kinderen. Tot slot kunnen jij en je gezin bowlen of gebruik maken van verschillende horecagelegenheden op het vakantiepark. Kortom, je kunt genoeg doen op De Leistert.

vakantiepark De Leistert tijdens Krokusvakantie

Wat te doen in de omgeving van het park

Het vakantiepark De Leistert ligt in Limburg. In Limburg zelf kun je ook genoeg doen. Allereerst is er een groot pretpark genaamd Toverland in Limburg. Daarnaast is er ook een grote dierentuin in de buurt. Deze dierentuin heet GigaZOO. Verder is Designer Outlet Roermond ook dichtbij en kun je hier snel met de auto zijn. Tot slot kun je in limburg erg mooie wandelingen maken.