jas borduren

Jas borduren is sneller gedaan dan je zou denken

Voor het evenement dat ik al een aantal maanden aan het plannen ben, wilde ik een jas borduren. Bij Van Dongen met de Kroon hebben wij al een aantal keren polo’s laten naaien met ons logo. Zodoende leek mij dit een goed bedrijf om ook naar mijn opties voor een jack te vragen. Zij hebben namelijk altijd uitstekend werk geleverd. Het is echt een kwaliteitsproduct wanneer zij ermee aan de slag gaan! Daarnaast vond ik de kosten altijd zeer redelijk. Dat wilde ik nog wel eens proberen. Niet lang geleden heb ik dus contact met hen opgenomen. Zij gaven mij het verrassende bericht dat zij al met twee weken mijn jacks klaar kon hebben! Ik had ze ook eigenlijk wel binnen een maand nodig. Al mijn personeel voor het event moet er een gaan dragen. Met de hulp van Van Dongen met de Kroon is het helemaal goed gekomen.

jas borduren Ook eenvoudig een jas borduren?

Wil jij ook snel en gemakkelijk een jas laten borduren? Neem dan ook eens contact op met Van Dongen met de Kroon! Zij staan je direct te woord en weten precies wat jij nodig hebt. Daarnaast kun jij ook sweaters en polo’s bijvoorbeeld laten borduren. Of ga eens voor handdoeken met jouw logo. Er zijn immens veel mogelijkheden die allemaal stuk voor stuk netjes worden uitgevoerd.