Informatie over Claudia Zuiderwijk LinkedIn

De laatste tijd hou ik elk artikel van Claudia in de gaten. Als voorzitter van de KvK doet ze ontzettend veel. Zo zorgt ze voor zzp’ers, MKB’ers en draagt ze zorg voor de website. Het is niet niks om zoveel taken om je te nemen.

De Claudia Zuiderwijk LinkedIn ziet er erg professioneel uit. Door op haar Linkedin te kijken kan je zien waar Claudia allemaal gewerkt heeft en welke opleidingen ze gevolgd heeft. Naast voorzitten van de KvK is Claudia Zuiderwijk lid van de Raad van Commissarissen bij KPN en APG Groep, bestuurslid bij PubliQ en lid van het Forum Smart Industry.

Smart Industry

Als je aan een ondernemer vraagt wat Smart Industry is weten ze het in de meeste gevallen niet. Dit terwijl het ontzettend belangrijk is. Het is namelijk zo dat de KvK zelfstandige ondernemers wilt ondersteunen. Dit willen ze op een aantal manieren doen. Zo willen ze de aanbestedingsregels aanpassen, zodat zzp’ers in een tijdelijke samenwerkingsverband net zo makkelijk voor een opdracht in aanmerking kunnen komen. Daarnaast kan je zien op Claudia Zuiderwijk LinkedIn dat ze zorg wilt dragen voor betere informatie op de website. Door aan alle ondernemers hun mening te vragen over de website, willen ze de website zo efficiënt mogelijk indelen voor zzp’ers en MKB’ers.