Keukens Rijssen 3

Ik wil een keuken die bij me past

Ik heb genoeg van keukens die je overal ziet in ieder huis waar je langs komt. Ik wil dat als mensen bij mij op visite komen, dat ze steil achterover vallen van verbazing over hoe mooi mijn keuken nou precies is. Ik heb een hele hoop keukens twente afgezocht en uiteindelijk zelfs veel specifieker, keukens rijssen, maar ik dacht heel eerlijk gezegd niet dat ik het zou vinden. Als je dan gaat kijken naar een keuken op maat, dan kom je veel meer in de buurt, dacht ik. Dus ben ik dat maar eens gaan doen.

Op maat gemaakt is toch wat mooier

Het voelt wat authentieker aan, of niet? Als je een keuken hebt waar er maar één van is, precies in deze soort. Natuurlijk worden er onderdelen gebruikt die in meerdere keukens zitten, maar geen enkele keuken is precies hetzelfde als deze. Ik heb bijvoorbeeld een wijnkoeler onder de oven en dat is wel een heel grappig iets hoor. Je zou denken dat die twee elkaar heel erg in de weg gaan zitten, maar er zit een warmtewisselaar in waarmee je dat dus heel mooi kunt managen. Dat is toch top, dat dat gewoon kan allemaal?

Nog meer vernuftige foefjes in mijn keuken

Toen ik eenmaal een afspraak had gemaakt en aan de slag kon met de keukenverkoper om ervoor te zorgen dat ik precies de keuken krijg waar ik van droom, gingen de ideeën helemaal los. Ik zou eigenlijk patent moeten aanvragen op wat daar allemaal in die afspraken gezegd en gedaan is, want hoe persoonlijk ik het ook heb gemaakt, dit is iets wat je iedereen gunt die zijn keuken een keer wil verbouwen. Ik zit er niet zo meer mee dat men dan precies dezelfde keuken heeft als ik, omdat ik er als eerste mee was gekomen!