van dongen de kroon 2

Ik laat al jaren werkkleding borduren

Ik heb al jaren een eigen restaurant. Zoals iedereen wel weet kan een restaurant niets zonder bediening, en hier heb ik dan ook een aantal leuke jonge meiden voor. Ik vind het wel belangrijk dat werkkleding borduren gedaan wordt. Dit is erg belangrijk voor de uitstraling van een bedrijf en ik denk dan ook zeker dat werkkleding borduren een verschil kan maken. Het ziet er een stuk professioneler uit.

van dongen de kroon 2

Professioneel

Wanneer je de werkkleding laat borduren, ziet het er professioneler uit dan voorheen. Ik vind het zeker een aanrader om dit te laten doen omdat je zo de naam en het logo van je bedrijf uitdraagt naar de klant, gast of cliënt. In de horeca is het in de zomer op terrassen belangrijk om herkenbaar te zijn. Mijn personeel is al jaren niet meer te missen door de duidelijke werkkleding die wij hebben. Vaak blijft het embleem mooier en langer zitten dan de werkkleding. Wanneer er maanden in een werkshirt is gewerkt, slijt de kwaliteit van het shirt natuurlijk, ik heb dit echter nog nooit gehad met de embleempjes. Deze blijven mooi, het is zeker de moeite waard om het eens een keer te proberen!