logo osseforth

Ik haalde mijn rijbewijs b in een keer!

Ik wil al een lange rijd mijn rijbewijs b halen, en ik kon dan ook niet wachten totdat ik mijn theorie in de pocket had zodat ik kon beginnen met het traject naar het afrijden toe. Het afrijden vond ik een beetje spannend maar ik had genoeg lessen achter de rug om te weten dat ik mijn rijbewijs b gemakkelijk zal kunnen halen.

logo osseforth

Spoedcursus

Ik heb mijn rijlessen gehad bij Osseforth. Dit is een rijschool in Limburg waar je altijd goed terecht kan voor onder andere een rijbewijs voor een personenauto. Ook kan je daar terecht voor andere rijbewijzen, bijvoorbeeld een vaarbewijs. Ik wilde zo snel mogelijk mijn rijbewijs omdat de zomer om de hoek stond en ik in de vakantie erg graag leuke uitstapjes wilde maken. Met de auto is dit natuurlijk net wat makkelijker dan wanneer je met het openbaar vervoer moet. Ook is de auto in verhouding goedkoper dan met het openbaar vervoer. Het is simpelweg een stuk makkelijk en daarom ben ik blij dat ik een spoedcursus heb kunnen doen. De spoedcursus is geschikt voor mensen die in 5 dagen tot 10 weken hun rijbewijs willen halen. Ik heb dit gedaan en na 7 weken had ik mijn rijbewijs in de pocket. Ik ben erg blij met de goede lessen die ik gehad heb!