Hypnotherapie Utrecht inschakelen?

Al van jongs af aan heb ik te kampen met problemen. Nu dat ik wat ouder ben geworden lijkt het wel alsof deze problemen nooit weg zijn gegaan. Het is wat dat betreft lastig om uit te leggen wat mijn problemen zijn maar om het een beetje te vertellen: Ik heb nogal veel last met het verleden. Nadat mijn vader was gestorven wist ik het niet meer en had ik nergens meer zin in. Dit resulteerde in het feit dat ik zonder werk thuis kwam te zitten. Nou ja, dan raak je alleen maar verder achter toch?

wp5efe1bc5_05_06

Uiteindelijk ben ik gaan zoeken naar een hypnotherapie Utrecht en omstreken. Ik was er klaar mee en wilde rigoureus mijn leven omgooien zodat ik weer kan genieten! Zo ben ik terecht gekomen op de website van Levenswerk. Nadat ik deze website had gelezen heb ik ook gelijk contact opgenomen om een afspraak te maken. Gelukkig kon ik vrij snel bij hun terecht voor een behandeling. Deze heb ik van de week mogen ondergaan en moet eerlijk zeggen dat ik me een stuk beter voel als voorheen. Natuurlijk is dit een lange weg die ik moet volgen maar ik ben er in ieder geval klaar voor!