online-muziek-academie

Hoe leer ik gitaar spelen

Met de vraag: hoe leer ik gitaar spelen, daar heb ik al een tijd mee rond gelopen. Als kind leek het mij al geweldig om een muziekinstrument te leren spelen. Helaas vonden mijn ouders dat maar niks en moest ik een sport uitzoeken. Mijn jeugd heb ik al voetballend doorgebracht, hoewel het leren spelen van een instrument bleef knagen.

Inmiddels woon ik op mijzelf en heb ik eindelijk mijn droom uit laten komen. Op een markt had ik een leuk gitaartje kunnen kopen en hiermee ben ik aan de slag gegaan.

Antwoord op mijn vraag, hoe leer ik gitaar spelen

Het antwoord heb ik inmiddels gevonden en was erg makkelijk. Want online, via de Onlinemuziekacademie.nl is het mogelijk om binnen 8 weken dit instrument te kunnen spelen. Voordeel is dat je op elk gewenst moment kan oefenen. Je zit niet vast aan speciale tijden en het is daarom een stuk makkelijker om dat naast een drukke baan of studie te gaan volgen.

Ondertussen kan ik al heel wat liedjes op mijn speeltuig met zes snaren spelen. Nooit verwacht dat ik dit al zo snel kon leren.