logo-herenschoenen

Grote schoenmaten heren gekocht

Voor mij is het zoeken naar goede schoenen in mijn maat een ramp. Het komt vaak genoeg voor dat ik grote schoenmaten heren bij een winkel helemaal niet kan vinden. In de meeste winkels krijg ik het advies om grote schoenmaten heren via het internet te bestellen, maar dit vind ik helemaal niks. Het liefst wil ik de schoenen kunnen passen, zodat ik zeker weet dat het goed zit.

Een winkel in Breda

Tijdens mijn laatste bezoek in een winkel werd mij de zoveelste nee verkocht. De verkoopster had gelukkig wel een hele goede tip voor mij. Aan mij vertelde zij namelijk dat er in Breda een schoenen winkel zit die grote schoenmaten heren verkoopt. Toen ik dit hoorde was ik enthousiast.

Het weekend daarna ben ik naar Breda gegaan om de schoenenwinkel te zoeken. Via het internet had ik het adres gevonden en daarom ben ik lang gegaan bij de winkel.

pmeDe winkel had een groot aanbod aan schoenen. Mijn oog is gevallen op een mooi paar casual PME Legend sneakers en een heel mooi paar winterschoenen van Timberland. Het personeel in de winkel was heel erg vriendelijk en daar ben ik heel goed door geholpen.

Met de schoenen ben ik tevreden en de winkel ga ik zeker vaker bezoeken!