vmg-logo

Geweldig makelaarskantoor Eindhoven

Sinds mijn vriendin en ik hebben besloten om samen te wonen en samen een huis te kopen was het wel belangrijk dat ik eerst mijn appartement kon verkopen. Aangezien de huisenmarkt niet echt geweldig is op dit moment en ik bang was om met een groot financeel gat te blijven zitten, heb ik dit eigenlijk zo lang mogelijk uitgesteld. Mijn vriendin en ik hebben al een aantal mooie huizen voorbij zien komen en daarom heb ik toch besloten om mijn huis in de verkoop te gooien

Goede makelaarHome: Real Estate Agent Ready to Sell Home

Omdat ik mijn huis wilde verkopen ben ik op zoek gegaan naar een makelaarskantoor Eindhoven. Van een bekende van mij had ik begrepen dat ik bij VMG Makelaars aan het goede adres zou zijn. Het leek mij een goed idee om het bedrijf op te bellen en een afspraak te maken met makelaarskantoor Eindhoven.

Tijdens de afspraak heb ik uitgelegd wat de bedoeling was en waarom ik het bedrijf had ingeschakeld. Al snel werd ik goed geadviseerd en werd mij verteld dat ik eigenlijk geen verlies zou maken op het appartement!

De makelaar heeft de rest op zich genomen en het huis was binnen een aantal maanden verkocht met winst!