Gericht op lokale seo

Mijn website en mijn advertenties zijn vooral gericht op lokale seo. Waarom? Omdat ik vooral wil dat de mensen in mijn regio in aanraking komen met mijn bedrijf. Ik ben een coach. En wanneer je coach in een gemiddelde zoekmachine op internet intypt, krijg je talloze resultaten. Ik wil dan dat de mensen uit mijn regio mij meteen vinden. Zodat ze meteen contact met mij op kunnen nemen, wanneer ze daar behoefte aan hebben. Dit wordt nu geregeld via onder andere seo. Erg fijn. Ik ben al jarenlang bezig en het gaat allemaal steeds beter. Ik krijg steeds duidelijker te zien waar ik naar toe ga en wat er allemaal nog moet gebeuren. Ik heb hard gewerkt en vele fouten gemaakt, maar ik merk dat ik daar alleen nog maar sterker van ben geworden. Wat ik zo fijn vind aan mijn eigen praktijk, is dat ik alles kan indelen na eigen verlangens. Ik kan mijn eigen tijden kiezen, mijn eigen methodieken. Dit werkt voor mij het allerbeste. Ik wil zeker groeien, niet alleen wil ik een groter klantenbestand, ook wil ik mogelijk een andere vestiging open. Ik ben nu bezig met een methodiek die ik wil uitbreiden.

logo-rp