foto op hout drukken goedkoop

Foto op houd drukken goedkoop kan hier!

Mogelijkheden zijn eindeloosfoto op hout drukken goedkoop

Foto op hout drukken goedkoop had ik nooit verwacht. Ik heb altijd gedacht dat het erg duur zou zijn en dat de levertijd dan gigantisch lang was. Dit alles bleek niet waar te zijn toen ik Foto Mundo tegen kwam. Het is een website waar je foto’s, tekst of logo’s op verschillende ondergronden zoals bijvoorbeeld canvas of plexiglas. Je zou dit kunnen gebruiken voor in een bedrijf, maar ook gewoon voor thuis is het leuk. Zelf wil ik er eentje laten bedrukken met een foto van tijdens mijn bruiloft. Als ik ooit kinderen krijg, ga ik ook zeker iets laten bedrukken met een afbeelding van mijn zoon of dochter.

Service is net zo belangrijk

Een foto op hout drukken is nog nooit zo goedkoop geweest als hier. Op andere plekken heb ik wel eens prijzen gezien die twee keer zo hoog waren. Daarom wil ik deze site ook aan iedereen aanraden, want ook de service en kwaliteit zijn onwijs goed. Toen ik hem binnen kreeg was ik blij verrast met hoe stevig hij was. Ook de levering was erg snel, ongeveer een week geloof ik. Neem snel een kijkje op de website als je meer informatie wilt!