logo

Europallets kopen voor thuis

europalletEen tijdje geleden zag ik op het internet een plaatje voorbij komen van een tafel in een woonkamer die gemaakt was van pallets. Toen ik dit zag vond ik dit zo geweldig dat ik op zoek ging naar  “europallets kopen“.

In de buurt

Via het internet ben ik dus op zoek gegaan naar “europallets kopen” deze pallets werden op veel plekken aangeboden, maar nergens dichtbij mijn huis. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Pallethandel Den Bosch.

Op de website van dit bedrijf zag ik dat zij veel verschillende pallets aanbieden voor een redelijk goede prijs. De pallet die ik wilde hebben was van “Euro”. Deze pallets waren namelijk heel erg stevig en zo wist ik zeker dat ik niet zo’n flut pallet zou hebben.

Voor de pallets ben ik langs het bedrijf gegaan. Hier kon ik heel erg makkelijk een aantal pallets kopen. Toen ik thuis kwam ben ik ook direct aan de slag gegaan.

De pallets heb ik heel goed aan elkaar vast gemaakt en ik heb er nog een wieltjes onder gezet. Toen ik klaar was leek de tafel precies als die op de foto, maar dan mooier.

Mijn tafel staat nu heel erg mooi in de woonkamer!