leiderschapstraining

leiderschapstraining

Een leiderschapstraining is erg handig!

Ikzelf heb een geruime tijd veel te veel werk zelf willen uitvoeren wat natuurlijk een slechte zaak was! Simpelweg omdat ik niet voor niets personeel heb aangenomen. Een goede vriend van mij raadde het mij dan ook aan om een leiderschapstraining te gaan volgen bij Jacobs en van Rooij. Maar wat houdt in leiderschapstraining precies in? Zie hieronder de redenen voor het volgen van deze training:

  1. Verricht u teveel werkzaamheden terwijl andere dit horen te doen?
  2. Vindt u dat u te vaak vaak problemen van uw werknemers oplost?
  3. Wanneer u moet u het personeel aanspreken?
  4. Hoe komt u boven uw personeel te staan?
  5. Hoe houdt u meer vrije tijd over?
leiderschapstraining
leiderschapstraining

Positieve ervaring!

Ikzelf heb een hartstikke positieve ervaring beleefd aan deze training! Simpelweg omdat ik de touwtjes weer in handen heb. Ik maak de dienst uit binnen in mijn onderneming zoals het hoort. Wanneer mijn personeel een fout maakt dan laat ik hen dit zelf oplossen, of is het personeel te laat met het aanleveren van een diensten dan moeten zij dit ook zelf oplossen.

Heeft u moeite met het geven van leiding of vindt u het moeilijk om te laten zien dat u de baas bent? Bekijkt u dan de bovenstaande website eens!