Een kast op maat laten maken doe je bij Hubo

Op mijn zolder wilde ik graag een kast op maat laten maken. Omdat ik een schuin dak heb is het nogal moeilijk om een gepaste kast te vinden voor zolder. Daarom ging ik naar de Hubo Amstelveen om een kast naar eigen keuze te laten maken. Een vriendelijke medewerker hielp mij met mijn keuze voor de kast en gaf zelf ook een aantal tips. Ik merkte aan alles dat deze medewerker wist waar over die sprak. Ook kreeg ik een tekening te zien hoe de kast er ongeveer uit zal komen te zien. de kosten viel mij ook erg mee en besloot om de kast te bestellen bij deze onderneming.

Helemaal blij met de zolder

Nu ik de kast op maat heb laten maken voor de zolder, ben ik helemaal blij met de zolder. Nu is alles goed benut door de kast en heb ik alsnog genoeg ruimte op zolder. De kast is nog mooier dan op de tekening en alles paste dan ook precies. Dankzij het werk van Hubo Amstelveen is de zolder naar mijn zin en kan ik genoeg spullen kwijt in de kast. Neem een kijkje op de website van dit bedrijf.