logo

Een goede koffiemachine aangeschaft

Koffiemachines V1Bij mij in de winkel heb ik vaak veel klanten die lang kleding komen passen. Deze klanten wilde ik vaak een kopje koffie aanbieden, maar ik had nog helemaal geen goede koffiemachine. Het leek mij daarom een goed idee om een koffiemachine aan te schaffen, zodat mijn klanten rustig een kopje koffie konden drinken tijdens het kledingpassen.

Aanschaffen

In het begin wilde ik eerst zo’n makkelijke machine halen met pads, maar het leek mij toch wel een beter idee om een zakelijke koffiemachine te kopen. Op deze manier kon ik met een druk op de knop een kopje koffie zetten.

Voor de koffiemachine heb ik het bedrijf Selecta benaderd, omdat ik dat bedrijf als tip had gekregen van een bekende van mij.

Door het bedrijf werd ik uitgenodigd op kantoor, zodat ik de verschillende machines kon testen. Het leek mij een goed idee en daarom ben ik naar het kantoor gereden.

Er was heel veel keuze, maar uiteindelijk heb ik een koffiemachine uitgekozen die makkelijk te onderhouden was.

Mijn klanten kan ik nu een kopje koffie aanbieden en ik merk dat het zelfs bevorderlijk is voor de verkoop van de kleding!