Een douchedrain koop ik online bij Sanitair Stunt

Sinds wij een douchedrain in de badkamer hebben, stroomt het overtollige badwater makkelijk weg. Wat was ik blij toen wij eindelijk een ligbad in onze badkamer kregen. Lekker makkelijk de kinderen in bad doen en geen gestunt meer onder de douche. Ik heb drie schatten van kinderen, maar soms wil ik ze wel achter het behang plakken. Zo een moment was vorige week toen ik het bad voor ze vol had laten lopen. Terwijl de kinderen lekker in het bad aan het spelen waren kon ik even snel de laatste was opvouwen. De kinderen waren aan het lachen en ik hoorde het gespetter van het water, geen moment erbij stil gestaan dat onze badkamer werd omgetoverd tot een waterparadijs. 

Geen wateroverlast meer

Gelukkig kwam mijn man op het geweldige idee om een douchedrain in de badkamer te plaatsen. Hiermee kan het overtollige water makkelijk wegstromen en hoef ik na een bad beurt van de kinderen niet de badkamer helemaal uit te soppen. Bij Sanitair Stunt kan je makkelijk en zeer goedkoop online de nodige spullen voor je badkamer bestellen. Niet alleen voor een douchegootje kan je hier prima terecht, maar ook voor diverse andere accessoires en badkamerbenodigdheden ben je hiervoor aan het juiste adres.