Alarm installatie

Een centrale alarm installatie

Het goed beveiligen van je pand of woning is tegenwoordig enorm belangrijk. Het aantal inbraken is helaas nog steeds veel te groot. Door middel van een goed geïntegreerde alarm installatie beveilig je het pand of huis dusdanig goed dat inbrekers geen kans zullen maken. En mocht het ze toch lukken, dan heb je ze in ieder geval scherp op beeld en kunnen de inbrekers snel worden gepakt. Binnen de alarmsystemen zijn er diverse opties mogelijk. Een camera is sowieso aan te raden, omdat je dan op beeld hebt wie er allemaal jouw terrein betreden. Het is mogelijk om de schakelaars van eventuele hekken, elektrische deuren en verlichting in dit systeem te integreren. 

Alarm installatie

Hoe uitgebreid wil je het systeem?

Je kunt het alarmsysteem geheel naar wens samenstellen. Vind je het bijvoorbeeld voldoende om beveiligingscamera’s te hebben, dan kun je deze eenvoudig vanuit een app bekijken. Het is mogelijk om vanuit de app bepaalde zones los van elkaar in- of uitschakelen. Indien gewenst, kun je kiezen voor een sirene systeem waarbij er een luid alarm af zal gaan zodra iemand onbevoegd jouw terrein betreedt. Daarnaast zijn er nog bewegingssensoren, glasbreuk beschermers voor op ramen, deurbeschermers, overstromingsdetectoren en branddetectoren. Je kunt het alarmsysteem dus zo geïntegreerd maken als je wilt. 

Alle bovengenoemde opties zijn mogelijk voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Je kunt in beide gevallen kiezen voor of je zelf de meldingen van het alarmsysteem wil ontvangen of dat deze naar een alarmcentrale worden verzonden. Voor welk pakket je uiteindelijk ook kiest, er zit altijd ondersteuning van een afstand bij inbegrepen. Hierbij kun je denken aan het uitlezen van het systeem om storingen te voorkomen.